Sokak röportajında ekonomiyi öven vatandaşa çocuklar böyle tepki gösterdi

TAKİP ET

Ekonomiyi öven vatandaşa çocuklar tepki gösterdi. -Bak ayakkabım delik ağabey. -Olsun biz de zamanında çok giydik. -Sizin zamanınızda çarık 20 kuruştu. -2023'te petrol ve doğalgaz çıkacak -Rize'de çay çıkıyor ağabey, biz tozunu içiyoruz. İyi kısmı yurtdışına gidiyor.

YouTube'da yayın yapan Kanal Dünya adlı kanalın sokak röportajında bir gencin, 60'lı yaşlar arasında bulunan vatandaş ile diyaloğu dikkat çekti.

Mikrofon uzatılan vatandaşlar 'Ekonomi' hakkında değerlendirmelerde bulundu. İlk olarak Genç 'ayakkabıma bakar mısın abi, çürük ayakkabı giyiyoruz' dedi. Ekonominin iyi olduğunu savunan vatandaş ise, 'bak ne güzel ayakkabı, neresi yırtık' yanıtını verdi. Buna yönelik genç de 'Abi işte ülke sizin yüzünüzden bu halde biliyor musun?' diyerek karşılık verdi.

Gencin hazır cevapları izleyenleri şaşırtırken, vatandaşın '2023'te petrol çıkacak, doğalgaz çıkacak şanslısınız' diyorum ifadesi üzerine genç de şu şekilde yanıt verdi: "Rize'de çay çıkıyor yurtdışına gidiyor, bize tozunu veriyorlar; tozu bile 40-50 liraya satıyolar."

İşte o anlar:

sokak röportajı haber gündem doğalgaz petrol çay