Sokak röportajında, Cumhurbaşkanına kim hakaret ederse ilk ben vuracağım diyen şahsın aylar içersindeki değişimi

TAKİP ET

2022 yılının Mayıs ayında, elindeki bıçağı göstererek "Cumhurbaşkanına kim laf söylerse bununla keseceğim." diyen şahsın aylar içindeki değişimi...

İstanbul Eminönü’nde Sokaktan Al Haberi isimli YouTube kanalının yaptığı röportaj gündem oldu. 2022 yılının Mayıs ayından itibaren gerçekleştirilen sokak röportajlarına katılan şahsın, 'Cumhurbaşkanına kim hakaret ederse bıçakla kesip, silahla vuracağım' ifadelerinin aylar içersindeki değişimi ortaya çıktı.

Elindeki bıçağı savurarak şunları söylemişti: "Cumhurbaşkanı’na kim laf söylerse bununla keseceğim. Cumhurbaşkanına kim hakaret ederse ilk ben vuracağım. Silahla vuracağım onu."

"14 MAYIS SEÇİMLERİNİ MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYININ KAZANACAĞI KESİN"

Aynı şahsın Ocak ayında katıldığı röportajda ise; "Bu 14 Mayıs seçimlerini kesinlikte Millet İttifakı'nın adayı kimse onun kazanacağı kesin. Artık insanlar bitti, bitti... Alım güçleri düştü. Yani bir ülkede pastırmanın kilosu 550 TL olmuş, kavurma 400, kıyma 160, pirzola 250 olmuş. Ya bu insanların aldıkları maaş belli, nereye kadar dayanacaklar" dedi. Kira artışlarına da dikkat çeken şahıs; elektrik, su, doğalgaz faturaları var. Dayanma şansları bitti insanların" ifadelerini kullandı.

"ARABA, EV ALMAK HAYAL OLDU"

Röportaja devam eden şahıs, konut ve araba fiyatlarındaki artış üzerinde de konuştu. Şahıs, "Annenizden ve babanızdan bir sermaya kalmadığı sürece bir insanın ev alması hayal, araba almak bile ülkede hayal oldu" dedi.

İşte o görüntüler:

sokak röportajı haber gündem seçim medya