Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz 'soyad' kararı

TAKİP ET

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'dan sürpriz 'soyad' kararı geldi. Anlı, sosyal medya hesabındaki soyadını değiştirdi.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti.

Düğün ve nikahtan hiçbir fotoğraf paylaşmayan Anlı, o günden beri sosyal medya hesabını da kullanmıyor. 

Herkes Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikahtan fotoğrafını merakla beklerken Anlı'dan sürpriz bir hamle geldi.

Bir süredir gözlerden uzak olan Müge Anlı, nikahtan 2 hafta sonra sosyal medya hesabına 'Yüzbaşıoğlu'nu da ekledi.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI NE ZAMAN PAYLAŞILACAK?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, sosyal medya hesabından nikah fotoğraflarıyla ilgili açıklama yapmıştı.

Yüzbaşıoğlu, "Değerli dostlar biliyorum Nikah Törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz ve bununla alakalı çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmanızın sebebi sosyal medyada birçok adıma açılmış sahte hesap olması ve insanları yanlış bilgilendirilmesidir. Bu farklı algı kalkana kadar ve adıma açılmış sahte hesaplar kapatıldıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır" demişti.

TÖRENE KİMLER KATILDI
Sessiz sedasiz evlenen Anlı'nın kınasına yakın arkadaşları Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi isimler katıldı. Geceye ait tek fotoğrafı ise Zuhal Topal paylaştı. Instagram'da paylaşım yapan Zuhal Topal, "Çok özel biri ve bizim için çok güzel bir geceydi" notunu düştü.

MÜGE ANLI HAMİLE Mİ?
25 Haziran Cumartesi günü sessiz sedasız bir şekilde evlenen 48 yaşındaki Müge Anlı hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Anlı'nın hamile olduğu ve bebeğin cinsiyetinin erkek olduğu öne sürüldü.

Gündeme bomba gibi düşen hamilelik iddiasının ardından Müge Anlı harekete geçti. Anlı'nın hamilelik haberleriyle ilgili yasal süreçleri başlattığı, iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Sözkonusu iddialara ilişkin Müge Anlı'dan açıklama gelmedi.

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu soyad