Sinan Oğan, Canan Çimen'in ailesini ziyaret etti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, İstanbul Bağcılar'da Suriyeli Bişar El Mısri tarafından silahla katledilen Canan Çimen'in ailesini ziyaret etti. Çimen'in 3 çocuğunun yetim kaldığı ortaya çıktı, ağabey Çimen böyle feryat etti.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan,  İstanbul Bağcılar'da Suriyeli Bişar El Mısri tarafından silahla vurularak katledilen Canan Çimen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Oğan, "Bugün, Suriyeli sığınmacı Bişar El Mısri tarafından gaddarca öldürülen Canan Çimen kardeşimizin ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulunduk. Ailenin yüreği yanıyor, üç çocuğu yetim kaldı. Ve biz söz verdik. Hem bu katilden hesabını soracağız hem de hepsini en kısa zamanda geri göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Olay, Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde  4 Nisan tarihinde yaşanmıştı. Bişar El Mısri ve Canan Çimen, komşu olan iki ayrı tekstil şirketiyle çalışıyordu. Sabah saatlerinde Canan Çimen ve çalışma arkadaşları nakliye yapacaklardı. Ancak iş yeri önüne komşu tekstil firmasının çalışanları araç park etmişti.

Bunun üzerine iki tekstil şirketi çalışanları arasında tartışma yaşanmıştı. Tartışma, bir süre sonra kavgaya dönmüştü.

Silah, beyzbol sopaları ve demir şişlerin de kullanıldığı kavga sırasında Suriyeli Bişar El Mısri, Canan Çimen'i silahla vurarak katletmişti. Çimen, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Sinan Oğan Canan Çimen Suriyeli