Sinan Çetin ve oğulları tartışılmaya devam ediyor! Şimdi de tekne faciası!

TAKİP ET

"Türkiye'nin adı Osmanlı olsun" diyen Sinan Çetin, konuk olduğu Nil Karaibrahimgil'in teknesinde herkesin gözü önünde mayosunu değiştirdi. Çetin'in görüntüleri internetin en çok konuşulanları arasına girdi.

Yönetmen Sinan Çetin, oğullarının ardından bu kez kendi yaptıkğı hareketle gündemde. Çetin, Nil Karaibrahimgil’in teknesinde herkesin içinde çırılçıplak soyunarak mayosunu değiştirdi. 

Çetin, oğlu Rafael Cemo'nun çıplak fotoğrafının gündeme bomba gibi düşmesinin ardından bu kez kendi görüntüleri ile görüntülendi. Çetin'in diğer oğlu Rüzgar Çetin de 2016 yılında alkollü araç kullanırken polis memurunu şehit ederek gündeme gelmişti. 

Takvim'de yer alan habere göre, tatilini Bodrum’da yapan ve Nil Karaibrahimgil’in teknesinde çırılçıplak görüntülenen Sinan Çetin'in rahatlığı görenleri şaşkına çevirdi.

Öte yandan Çetin, 2017 yılında da Bodrum'daki ıssız bir koyda çırılçıplak görüntülenmişti.


OĞULLARI DA BABASI GİBİ
Sinan Çetin ile Rebekka Çetin'in evliliğinden olan oğlu Rafael Cemo Çetin de bir taşın üzerinde kameralara çırılçıplak poz vermişti. Rafael Cemo kısa sürede gündem olmuş ve tepki çekmişti. 


Sinan Çetin’in öbür oğlu Rüzgar Çetin ise 2016 yılında alkollü araç kullanırken araç hızını kontrol edemeyince polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına ve Emre Tetik adlı polis memurun ise yaralanmasına neden olmuştu. 


"TÜRKİYE'NİN ADI OSMANLI OLSUN" DEMİŞTİ
Sinan Çetin daha önce de "Türkiye'nin adı Osmanlı olsun" sözleriyle tartışma yaratmıştı. Sinan Çetin, ÜLKE TV'de Esra Elönü'nün programında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye'de Ermenilerin, Rumların, gayrimüslimlerin bütün insanların, herkesin büyük bir zenginlikle birlikte yaşamasını çok isterdim. Ve adımızın Osmanlı olarak devam etmesini de çok isterdim. Bir yanlışlık var. Türkiye Cumhuriyeti adını koyanların, bizim bir kısmını Türk. Peki öbürleri, yani kendilerini Türk olarak kabul etmek isteyenleri dışlamak gibi ortada çok net bir yanlış var. Bugün en önemli sorunumuz Kürt sorunu. Kendini Türk olarak kabul etmek istemeyen 25 milyon insan var. Bir yanlışlık yok mu? Osmanlı en azından bunu kapsamış. Osmanlı biz büyük bir devletiz demiş."

sinan çetin çıplak sinan çetin ve oğulları nil karaibrahimgil