Sinan Akçıl: "İmam nikahını severim. Benim 4 tane eşim var, hiçbirine 'Boş ol' diyemedim"

TAKİP ET

Danla Bilic'in YouTube programına konuk olan şarkıcı Sinan Akçıl, evlilik ve imam nikahı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akçıl, imam nikahını sevdiğini ve 4 kez evlilik yaptığını söyleyerek, "Hiçbirine 'Boş ol' diyemedim" dedi.

Şarkıcı Sinan Akçıl, Danla Bilic'in YouTube programına konuk oldu. Akçıl, evlilik ve imam nikahı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Akçıl, imam nikahını sevdiğini ve 4 kez evlilik yaptığını söyleyerek, "Hiçbirine 'Boş ol' diyemedim" ifadelerini kullandı. Akçıl, 12 kez "Boş ol" kelimesiyle ima ettiği kişilere seslendi.

Sinan Akçıl, Danla Bilic'in "Çok inançlı biriymişsin" sözlerine "Doğru evet, Umre yaptım" diyerek yanıt verdi ve imam nikahının kendisi için önemli olduğunu ifade etti.

Akçıl, "Evet severim. Severiz kardeşim öyle işleri. Karşımdaki insana imam nikahından önce 'Sen benim için artık başka bir mertebedesin derim' dedim yani. Ona bakarsan 4 tane eşim var yani. 'Boş ol' diyemedim ki. Konuşmuyorlar benimle. Yüzüne karşı 3 kere 'Boş ol' demen lazım. Şimdi söyleyebilirim. 12 kere diyebilir miyim?" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ancak, Akçıl daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla söylediklerinin şaka olduğunu ve amacının kimseyi kırmak olmadığını belirtti. Olayın doğru olmadığını ve sadece eğlence amaçlı yapılan bir espri olduğunu ifade etti.

Sinan Akçıl, şu ifadeleri kullandı:

"Bu Dini nikah haberleri beni sıkmaya başladı.işin esprisi ile söylediğim laflar da niyetini aşmasın hiç kimsenin kalbini kırmak istemem, biz çok şükür ki Laik bir ülkede yaşıyoruz ve inancım gereği birisi resmi nikahlı eski eşim olmak üzere "tüm hayatım boyunca "toplam 4 kişiyle bunu yaptık, bundan da gocunmuyorum.herkesin inancı ve değer verdiği kişiyle yasamayı tercih ettiği yol kendine aittir. Nokta."

Sinan Akçıl imam nikahı