Silahlı saldırı soruşturmasına gizlilik kararı

TAKİP ET

Gece yarısı evinde silahlı saldırıya uğrayan CHP'li Yeşilova Belediyesi Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel ileilgili açılan soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma şenel ile ilgili açılan soruşturmaya gizlilik kararı getirildi.

10 KİŞİYE GÖZALTI
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen, 'çocukların cinsel istismarı', 'kasten yaralama', 'adam öldürmeye tam teşebbüs', 'yağma', 'uyuşturucu' ve 'tehdit' gibi çok sayıda suç kaydı bulunan E.E. ile G.K., L.A., N.E.E., K.A., M.A., H.H.A., M.S.K. ve A.K. gözaltına aldı.

GİZLİLİK KARARI ALINDI
Daha sonra Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi daha gözaltına alındı. Silahlı saldırı ile ilgili 6 kişinin daha yakalanması için çalışmalar sürerken, Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmayla ilgili gizlilik kararı verildi.

mümtaz şenel mümtaz şenel kimdir mümtaz şenel hangi partiden mümtaz şenel vuruldu mümtaz şenel biyografi soruşturma gizlilik kararı