Sıfır Bir oyuncusu Cengizhan Yurdutek uyuşturucudan gözaltında!

TAKİP ET

Adana'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 'Sıfır Bir' adlı dizinin oyuncusu Cengizhan Yurdutek'in de aralarında bulunduğu toplam 4 şüpheli gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 'Sıfır Bir' dizisinin oyuncusu Cengizhan Yurdutek’in de aralarında bulunduğu 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Operasyon boyunca, şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda 470 gram bonzai, 728 uyuşturucu hap, 44 kök Hint keneviri, ruhsatsız 2 pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyon kapsamında S.A. (44), B.U.M. (44), H.Ö. (41) ve ‘Sıfır Bir’ dizisinin oyuncularından Cengizhan Yurdutek de şüpheliler arasında yer aldı. 

EV HAPSİNE ÇARPTIRILDI!
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemeye çıkarılırken Hüseyin Ö. Tutuklandı.  ‘Sıfır Bir’ dizisinin oyuncusu Cengizhan Yurdutek ve Serkan A. ev hapsi cezasına çarptırılırken diğer şüpheli Bulut M. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

sıfır bir uyuşturucu adana dizi