Sezen Aksu'nun şarkısını yayınlayan Poll Production, 'Şahane Bir Şey Yaşamak'ın YouTube yorumlarını kapattı

TAKİP ET

Sezen Aksu'nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki sözler nedeniyle hedef gösterilmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. AKP'ye yakınlığı ile bilinen Polat Yağcı, yapımcılığını üstlendiği albümün YouTube'taki yorumlarını kapattı.

Sezen Aksu, 2017 yılında seslendirdiği ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adlı şarkıdda geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri nedeniyle hedef gösterilmişti.

Birçok sanatçı ve siyasetçi Sezen Aksu'ya destek verirken, iktidar cephesi Aksu'yu hedef gösterdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" dedi.

Yaşananların ardından süpriz bir gelişme yaşandı. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Polat Yağcı’nın şirketi 'Poll Production' tarafından yayınlanan 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkının YouTube’taki yorumları kapatıldı.

Polat Yağcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı özel günlerde ve resepsiyonlarda sanatçılarla buluşturan müzik yapımcısı olarak biliniyor.

Şarkı, Poll Production tarafından 4 yıl önce piyasa sürülmüştü. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişte AKP’nin 24 Haziran seçimlerinde kullandığı seçim şarkısı “Eroğlu Erdoğan”ı ve İletişim Başkanlığı'ının koordinasyonunda yapılan besteci Fahir Atakoğlu'nun '15 Temmuz Destanı' albümü yine aynı şirket tarafından yapılmıştı.

sezen aksu şarkı şahane bir şey yaşamak şarkı sözleri yapımcı polat yağcı erdoğan akp yorum yorumlar youtube