Şeyma Subaşı'nın sevgilisi hakkında dolandırıcı iddiası

TAKİP ET

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkında 'dolandırıcı' iddiası.

Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz gün evlilik teklifi aldığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkında sosyal medya üzerinden dolandırıcı olduğu yönünde iddialar atıldı. 

Mısırlı sevgili Mohammed Alsaloussi hakkındaki iddialardan sonra çarpıcı bilgilere ulaşıldı.

Amerikan vatandaşlığı da bulunan 36 yaşındaki iş insanının Florida eyaletinde bulunan aile şirketinin yöneticisi olduğu ve kendi adına kayıtlı 11 şirketi olduğu öne sürülmüştü. 

PASAPORTU ASKIYA ALINMIŞ
Kanada basınında yer alan habere göre, Mohammed Alsaloussi’nin pasaport başvurusunda yalan belge sunmaktan pasaportu üç yıllığına askıya alınmış. Yüksek mahkeme ise bu cezayı bozmuş. 

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ 
Mohammed Alsaloussi, 2017 yılında asıl ismi olan Mohamed Essam El Saloussy ismini, Mohammed Alsaloussi olarak değiştirmiş. 

FORBES LİSTESİNDE ADI YOK
Şeyma Subaşı’nın milyarder olarak anılan sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin 2020 yılında yayınlanan Forbes’in “En Zengin Araplar”  listesinde olmadığı da öğrenildi.

Mohammed Alsaloussi’nin kendi adına kayıtlı olduğu söylenilen 11 şirketin hangi sektörde olduklarının bilinmemesi ve internet adreslerinin de bulunmaması, 9 yıldır CEO olarak gözüktüğü şirketin 2018 yılında kurulmuş olması da iddiaları güçlendirdi.

mohammed alsaloussi şeyma subaşı mohammed alsaloussi kimdir