Şeyma Subaşı, kendisini para karşılığı takip edenlere tatil ve telefon hediye edecek

TAKİP ET

Şeyma Subaşı, Instagram'daki ücretli abonelik sayısını artırmak için kampanya başlattı. Subaşı, kendisini takip edenlere cep telefonu ve tatil hediye edecek.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, aşk hayatı ve kariyeri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu.

Düğün süreciyle konuşulan Subaşı, bu sefer farklı bir konuda gündeme geldi. Sosyal medya hesabını abonelik sistemine geçiren Subaşı, özel anlarını burada paylaşmaya başladı.

Bu yöntemle yaklaşık 200 bin aboneye ulaşan Subaşı, 66,99 TL olan abonelik ücretini 134,99 TL'ye çıkardı. Bu zam sonrasında Subaşı'nın nisan ayındaki kazancı merak konusu oldu. Şeyma Subaşı'nın sadece nisan ayında 27 milyon TL kazandığı ortaya çıktı. Ancak Subaşı hayal kırıklığına uğradı.

TAKİP EDENLERE TATİL VE TELEFON

Subaşı'nın takipçi sayısı her geçen gün azalarak 5 bin aboneye kadar düştü. Düşüşün yaşanmasıyla harekete geçen Subaşı, bir kampanya başlattı.

Kampanyaya göre, 5 bininci aboneye cep telefonu, 10 bininci aboneye yurt içi tatil ve 20 bininci aboneye ise yurtdışı tatil hediye edeceği belirtild

Şeyma Subaşı