Seyhan Soylu'dan izleyenleri şaşkına çeviren sözler: "Survivor'da cinsel ilişki..."

TAKİP ET

Flash TV'den ayrıldıktan sonra Youtube üzerinden yayınlara devam etme kararı alınan Al Sana Haber programı yorumcusu Seyhan Soylu, TV8'de yayınlanan Survivor All Star'la ilgili yaptığı cinsel ilişki yorumuyla herkesi şaşkına çevirdi.

Youtube'de yayınlanan Al Sana Haber progrmanında yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Survivor yorumuyla dikkat çekti. Sık sık kavgaların yaşandığı Survivor'ı hiç izlemediğini söyleyen Soylu'nun TV8'de yayınlanan Survivor All Star'la ilgili yaptığı seks yorumu herkesi şaşırttı.

Survivor'da yaşanan kavgaları yorumlayan Sisi ve ekibi bir izleyicinin yorumunu da ekrana taşıdı. Bir izleyici, "Eskiden açlıktan aşk meşk olayları olmazdı demek ki doyuyorlar" yorumunu yaptı. Seyhan Soylu'nun bu yoruma verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı.

Seyhan Soylu bu yorumun ardından “Yani orada seks oluyor demek istemiş” dedi. Ebru Polat’ın araya girmesinin akabinde kırdığı potu fark eden Sisi, “Aşkın içerisinde seks de var" diyerek yorumunu düzeltti.

Sisi, programın başında, aldığı duyumlara göre kuytu köşelerde buluşmalar yaşandığını öne sürdü.

seyhan soylu survivor cinsel ilişki tv8 sisi yarışma