Seyhan Soylu'dan dikkat çeken sözler: "Kenan Evren nü resmimi çizdi"

TAKİP ET

Sisi lakabıyla tanınan Seyhan Soylu, canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Soylu, "Kenan Evren, nü resmimi çizdi" dedi.

Flash TV’ de yayınlanan 'Al Sana Haber' adlı programa yorumculuk yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, dikkat çeken bir iddia gündeme getirdi. Soylu, Kenan Evren'in kendisinin nü resmini çizdiğini anlattı.

Daha önce birçok sosyal yardım projesinde bulunduğunu ve bir proje için nü poz verdiğini anlattı. Seyhan Soylu, “Zamanında Bülent Ersoy’a sahne yasağı getiren Kenan Evren Paşa, Seyhan Soylu’ nun nü resmimi çizdi" dedi.

Devamında  “Şunu ekleyeyim. O gün o yemekte Ahu Tuğba’yı dudaklarından öpen Kenan Evren dedi ki; 'Benim içime sinmedi. Yazık ettik o çocuğa.' Çocuk derken Bülent Ersoy’u kastederek söyledi. Bu kadar değerli bir sanatçıya yazık ettik. 'Nevzat Ayaz’ın Bülent Ersoy ile ilgili verdiği kararda yatacak yeri yok dedi'" ifadesini kullandı.

NÜ RESİM NEDİR?
Dilimize Latinceden geçmiş olan nü kelimesinin sözlük anlamı çıplaktır. Orijinal dilinde ''nu'' şeklinde yazılan bu sözcük, resim ve heykel sanatında terim anlamında kullanılır.

kenan evren nü resim seyhan soylu sisi al sana haber flash tv