Sevilay Yılman'ın Yalıkavak Marina'ya gittiği ortaya çıktı

TAKİP ET

Sezgin Baran Korkmaz'ın "Abla" diye hitap ettiği HaberTürk yazarı Sevilay Yılman'ın Yalıkavak Marina'ya gidip oradaki restoranı övdüğü paylaşımlar ortaya çıktı. Yılman'ın ayrıca "myhome" diyerek paylaştığı Boğaz'a nazır evi dikkat çekiyor.

Sedat Peker'in itirafları sonrasında medyadaki deprem artarak büyüyor. Özışık kardeşlerin ifşasıyla başlayan süreçte, Veyis Ateş HaberTürk'ten kovulmuştu.

Şimdi ise HaberTürk'ün bir başka ismi Sevilay Yılman konuşuluyor. Fatih Altaylı'nın, Sezgin Baran Korkmaz'ın itiraflarına dayandırdığı köşe yazısında "SBK'nın 'abla' diye hitap ettiği gazeteci" olarak adı geçen Sevilay Yılman'ın paylaşımları dikkat çekiyor.

PEKER'İN BAHSETTİĞİ RESTORANI BÖYLE ÖVMÜŞ
Sedat Peker, videolarında Yalıkavak Marina'ya giden ve hesap ödemeyen gazetecilerden bahsetmişti. Peker, marinadaki restoranın birçok gazeteciyi ücretsiz olarak ağırladığını ileri sürmüştü.

Sevilay Yılman'ın bir kaç yıl önce Yalıkavak Marina'ya gittiği ve restorandan övgüyle bahsettiği ortaya çıktı.

İşte o paylaşımlar:



BOĞAZ'A NAZIR LÜKS EVİ DİKKAT ÇEKİYOR
Ayrıca Sevilay Yılman'ın, Boğaz'a nazır lüks evinden "MyHome" diyerek paylaştığı fotoğraflar dikkat çekiyor:





FATİH ALTAYLI SBK ÜZERİNDEN SEVİLAY YILMAN'I İŞARET ETMİŞTİ
Veyis Ateş'in HaberTürk'ten kovulmasına yol açan Fatih Altaylı'nın yazısında Sevilay Yılman detayı dikkat çekmişti. Altaylı'nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bu suçlamalar ile bir gazetecinin adının yan yana gelmesi bile aklımın hafsalamın almayacağı bir durumdu.
Dahası Baran Korkmaz elinde tüm bu iddialarını kanıtlayabilecek bir bant kaydı olduğunu ve bunu ablası gibi sevdiği bir gazeteciye daha önce dinlettiğini de iddia ediyordu.
Korkmaz'a tanıdığı onca gazeteci varken bunu niye hiç tanışıklığı olmayan benimle paylaştığını sordum.

sevilay yılman sevilay yılman kimdir sevilay yılmanın evi sevilay yılman yalıkavak marina