Sevgilisini trafik kazasında kaybeden gencin anlattıkları sokak röportajına damga vurdu

TAKİP ET

Sevgilisini trafik kazasında kaybeden gencin anlattıkları sokak röportajına damga vurdu. Genç, "Abi bu yaz evlenecektik, ölüm haberini aldığım gün benim doğum günümdü. Değmeyecek şeyler için birbirinizi üzmeyin. Kaybetmeden değerini bilin, kaybedince elinizden hiçbir şey gelmiyor" diye konuştu.

Sarı Mikrofon isimli YouTube kanalının gerçekleştirdiği bir sokak röportajında konuşan genç izleyenleri duygulandırdı.

Muhabirin "Eski sevgiliye ne denir?" sorusunu yönelttiği genç, sevgilisini 10 ay önce trafik kazasında kaybettiğini söyledi.

Sarı Mikrofon'un TikTok hesabında paylaşılan videoda genç şöyle konuştu: 

"Abi sen çok kötü yerden girdin ya. Ben sevgilimi trafik kazasında kaybedeli 10 yıl oldu. Çok kötü yerden girdin cidden. Bu yaz düğünüm vardı benim. Onu okula bırakırken trafik kazası geçirdik biz 16 Kasım'da. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. 23 Kasım benim doğum günüm. 23 Kasım'da da kaybettim abi"

Genç, muhabirin "Birbirini yiyen sevgililer var ya küçük sebeplerden kavga edenler. Onlara ne demek istersin" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Bu baba ve anne gibi. Babanı sevmezsin ama ölünce kıymete biner ya. Biz çok mutluyduk, hiçbir sorunumuz yoktu. Herkes imreniyordu bize. Her şey kaybedince değere biniyor. Kaybetmeden değerini bilin, kaybedince elinizden hiçbir şey gelmiyor."

İşte o video:

 

 

Sarı Mikrofon Sokak röportajı