Sevda Demirel'den Will Smith'in tokadı hakkında paylaşım

TAKİP ET

Hande Ataizi'ye 22 yıl önce canlı yayında attığı tokatla hafızalara kazınan Sevda Demirel'den Will Smith paylaşımı geldi. Demirel, Smith'i etiketleyerek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Oscar Ödül Töreni sırasında Will Smith'in Chris Rock'a tokat atmasının ardından Türkiye'den de paylaşım geldi.

22 yıl önce canlı yayında Hande Ataizi'ye attığı tokatla hâlâ gündemde olan Sevda Demirel, Will Smith hakkında paylaşım yaptı. 

Sevda Demirel tokat anının görüntüsünü paylaşarak “Biz Türkler dünyanın en komik milletiyiz yemin ederim” notunu düştü. Başka bir paylaşımda ise Demirel, “Herkes bir gün tokat atacak” yorumunda bulundu.

Oscar'da dünya gündemine oturan anlar: Will Smith, Chris Rock'ı tokatladı


NE OLMUŞTU?
22 yıl önce Cem Davran ile Hande Ataizi’nin sunduğu ‘İki Kere Kiki’ adlı eğlence programına Arto ile Sevda Demirel konuk oldu. Programda, Arto’nun da kışkırtmasıyla hararetli anlar yaşandı ve Ataizi ile Demirel arasında söz düellosu başladı.

Ataizi, ‘”Hiç olmazsa beni senin gibi polis basmadı” deyince, Demirel de, “Ne dedin sen, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben senin gibi camlara çıkıp donumu çıkarmadım. Ayrıca beni İstanbul Emniyet Müdürü akladı” diyerek Hande Ataizi’ye tokat attı.

sevda demirel will smith tokat oscar hande ataizi