Sergen Yalçın Trabzonspor'la anlaştı mı? Sergen Yalçın Trabzonspor'a imza attı mı?

TAKİP ET

Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifası ve yönetimin değişmesinden sonra değişim rüzgarları esmeye başladı. Başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan yeni dönemde takımı emanet etmek istediği hoca arayışına başladı. Beşiktaş'ın efsanelerinden Sergen Yalçın'la görüşme yapıldığı iddiaları spor kamuoyunda hızla yayılırken, futbolseverler Trabzonspor'un yeni hocasının Sergen Yalçın olup olmayacağını merakla bekliyor. İşte konu ile ilgili gelişmeler.

Yıllar sonra gelen şampiyonluktan sonra yeni sezona erken havlu atan Trabzonspor'da radikal değişiklikler başladı.

Takımı uzun yılların ardından şampiyon yapan Abdullah Avcı'nın, alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesi, akabinde de yönetimin değişmesi, Trabzonspor'daki ciddi kabuk değişiminin başlangıcı oldu.

BAŞKANLIK KOLTUĞUNA ERTUĞRUL DOĞAN OTURDU

Trabzonspor'un yeni başkanı seçilen Ertuğrul Doğan, hiç vakit kaybetmeden takımı sezonun kalan maçlarında ve gelecek sene emanet edeceği isim için harekete geçti.

TRABZON'DA SERGEN YALÇIN SESLERİ

Yeni hoca arayışlarına başlayan yönetim beklenmedik bir hamle yaparak, Beşiktaş'ın efsanelerinden Sergen Yalçın'a teklif götürdü.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Tarafların ilk görüşmesinin olumlu geçtiği ve anlaşma için bir kez daha bir araya gelineceği iddia edilirken, Sergen Yalçın'ın büyük bir aksilik olmazsa Trabzon'spor'un yeni teknik direktörü olması bekleniyor.

sergen yalçın trabzonspor sergen yalçın teknik direktör sergen yalçın