Serenay Sarıkaya'ya koruma ordusu! Saldırı sonrası önemli açıklamalar

TAKİP ET

Oyuncu Serenay Sarıkaya, evine giderken uğradığı saldırının ardından açıklamalarda bulundu. Sarıkaya, şahsın daha önce ofisine saldırdığını söyledi. Sevgilisi Umut Evirgen, Sarıkaya'nın evine koruma ordusu yığdı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde İstanbul Etiler'deki evine girerken saldırıya uğramıştı. Saplantılı bir hayranının arabasına tekme atarak küfürler savurmasıyla neye uğradığını şaşıran Serenay Sarıkaya, olayın ardından ilk kez açıklama yaptı.

Sarıkaya konuyla ilgili "Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Ofise de saldırmıştı aynı kişi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası. Şikayet ettik umarım daha ileri gitmeden hallolur" dedi.

"YARDIMCIMA DA SALDIRDI"
Saldırganı tanımadığını söyleyen Seranay Sarıkaya, "Ofis arkadaşlarımı da korkuttu o gün, araçlara da zarar verdi. Ofisteki insanlara baya korku dolu anlar yaşattı. Dün de yardımcım Fatih Bey'e saldırdı, arabaya saldırdı. Şikayetçi oldum, Fatih Bey de oldu. Bugün tekrar görüşmeye gideceğiz halledeceğiz inşallah" diye konuştu.

KORUMA ORDUSU
Serenay Sarıkaya'nın kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Umut Evirgen, olay sonrası Sarıkaya'nın evinin önüne dört kişilik koruma ordusu yerleştirmişti.

Serenay Sarıkaya'ya saldırı: Aracına tekme attı, küfürler savurdu!

serenay sarıkaya saldırı hayran koruma umut evirgen