Seren Serengil'den Şeyma Subaşı iddiası: "Acun Ilıcalı yandı"

TAKİP ET

Seren Serengil, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı ayrılmasının ardından yeni iddialarda bulundu. Alsaloussi'nin fakir olduğunu söyleyen Serengil, Şeyma Subaşı için "Acun yandı yine Acun'u arar artık" dedi.

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlıkları yaptığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Şeyma Subaşı, "Saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" dedi.

Söylemezsem Olmaz programında bu konu masaya yatırıldı. Seren Serengil ilginç bir iddiada bulundu. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na Miami’debir süre önce 3.5 milyon dolarlık ev almıştı. Seren Serengil bu konuyu hatırlatarak "İzzet Bey'in oğlu orada oturuyor. Çocuk şirketin adıyla villanın adını bir yazmış ona ait görünsün diye. Miami'de ev almamış. Oradan çıkarmışlar onları" iddiasında bulundu.

Mohammed Alsaloussi'nin zenginliğinin köpük olduğu iddia edildi. Seren Serengil "Zengin adamları tanıyor. Parası olsa Şeyma ile mi olacak? Kutu açan kızla" dedi. Yorumcu "Acun yandı yine Acun'u arar artık" ifadelerini kullandı.

şeyma subaşı acun ılıcalı seren serengil mısır sevgili miami