Seren Serengil'den Ece Erken açıklaması: Tuvalete düşürdüğü ilaçları içiyor!

TAKİP ET

Söylemezsem Olmaz sunucu Seren Serengil, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden yakın arkadaşı Ece Erken hakkında konuştu. Serengil, "İlaçları içine iç çamaşırına saklıyor, tuvalette düşüyor, oralardan alıp içiyor. Kendinde değil. Yaşamak istemiyor" dedi.

Beşiktaş eski yöneticisi, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından Seren Serengil, yakın arkadaşı Ece Erken'in son durumu hakkında konuştu.

Ece Erken'in durumunun iyi olmadığını ifade eden Serengil, "Hiç de sizin bildiğiniz gibi değil. Yazıktır bu kızı yaralamayın. Eteğimdeki taşları dökmek zorunda olmak istemiyorum." dedi.

"İLAÇLARI İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLIYOR, TUVALETTEN ALIP İÇİYOR"
Erken'in annesinin ilaçları sakladığını söyleyen Serengil, "Annesi ilaç vermek istemiyor. İlaçları içine iç çamaşırına saklıyor tuvalette düşüyor, oralardan alıp içiyor. Kendinde değil. Yaşamak istemiyor. Canımız acıyor elimizden bir şey gelmiyor, bir şey söylemek istemiyor" şeklinde konuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Ece Erken'in açıklamalarına tepki gösteren Nihat Doğan, "Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

seren serengil ece erken tuvalet ilaç şafak mahmutyazıcıoğlu