Seren Serengil'den Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl'a çok sert sözler: "Karaktersiz!"

TAKİP ET

Seren Serengil, TV8'de sunuculuk yapmaya başlayan Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'a ve Acun Ilıcalı'ya çok sert sözler söyledi. Ilıcalı'ya "Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun" diyen Serengil, Kübra Açıl'a da "Karaktersiz" dedi.

Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl, TV8'de Survivor Panaroma programının sunucusu olmuştu. Seren Serengil, Acun Ilıcalı'ya ve Kübra Açıl'a çok sert tepki gösterdi.

"Acun'u çok seviyorum ama" diyerek konuşmaya başlayan Seren Serengil konuya dair açıklamasında "Acun'un harika bir çevresi var. Bu kadar büyük iş adamı ol çevresi bu kadar... Bazen bulunduğunuz yerden ayrılmanız gerekiyor. Ben zaten Zeynep'i çok sevdiğim için seni Zeynep'ten dinlediğimden seni seviyorum. Sen çok önemlisin ama senin başarını katlaman için etrafından, yancılarından kurtulman lazım... Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun... Yancılarına iş kurumu iş bulsun" dedi.

KÜBRA AÇIL'A "KARAKTERSİZ" DEDİ
Seren Serengil açıklamasının devamında ise "Sevgilisiyken ona iyilik yaptı. Ali Baba'nın çiftliğine döndü kanal. Bunlara yardım etmek istiyorsan bir sürü kanal var. Kalitesini düşürüyorsun. Sana yakışmıyor" dedi.

Seren Serengil Kübra Açıl'a da "Karaktersiz" diyerek şoke etti. Seren Serengil sinirlerine hakim olamadı ve "Eski kocasının sevgilisiyle bir araya gelir misin? Bunlar aileye saygısı olan bir aile değil ki?" dedi.

seren serengil kübra açıl acun ılıcalı tv8 sunucu survivor panorama