Serdar Ortaç müzik yasağına destek çıktı: "Her şeye baş kaldırmaya gerek yok, 2 saat yeterli bence"

TAKİP ET

Şarkıcı Serdar Ortaç, gece 01.00'den sonra uygulanan müzik yasağı hakkında konuştu. Ortaç, "Her şeye baş kaldırmaya, sinirlenmeye gerek yok. 22.00'de çıkıp 00.00'da sahneden inebiliriz. 2 saat yeterli" dedi.

Koronavirüs salgını sırasında getirilen ve birçok şarkıcının tepki gösterdiği gece 01.00'den sonra uygulanan müzik yasağına Serdar Ortaç'tan destek geldi.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Ortaç, 01.00'dan sonra uygulanan müzik yasağı hakkında tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Ortaç, sahne için 2 saatin yeterli olduğunu söyledi.

Serdar Ortaç, "Bu müzik yasağı konusunda bence orta yolu bulabiliriz. Her şeye baş kaldırmaya gerek yok. 22.00'de çıkıp 00.00'da sahneden inebiliriz. 2 saat yeterli bence, o yüzden biraz daha sinirlenmeden akl-ı selim düşünelim. 22.00'de çıkalım, 00.00'da inelim yeter yani. Çok şey yapmaya gerek yok, sinirlenmeye..." ifadelerini kullandı.

SAHNEDE DÜŞMÜŞTÜ
Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beşiktaş'taki Kuruçeşme Açık Hava Konser Alanı'nda sahne alan Ortaç, bir anda sahnede dengesini kaybedip yere düşmüştü.

Ayağa kalkan Ortaç, "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştük iki dakika ne olur yani... Ama nasıl güzel düştüm.. Bırak ben Gülben miyim?" diye konuşan Ortaç, tam şarkıya girecekken "Ulan çok güzel şarkıydı sıçtınız içine" demişti.

Serdar Ortaç, konser sırasında sahnede düştü: Ayağa kalkınca söyledikleri kahkahalara neden oldu

NE KADAR BORÇ ÖDEDİĞİNİ AÇIKLADI
Daha önce kumar borçları ve 2019'da boşandığı Chloe Loughnan'a nafaka borcu olduğunu söylemesiyle gündeme gelen Ortaç, "Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" ifadelerini kullanmıştı.

serdar ortaç müzik yasağı konser şarkıcı müzik