Serdar Ortaç lüks evini satışa çıkardı, değeri şaşkınlık yarattı

TAKİP ET

Kumar borcuyla sıkça gündeme gelen ve 15 milyon lira borç ödediğini söyleyen şarkıcı Serdar Ortaç, elinde kalan son evini de satışa çıkardı. Ortaç'ın evinin değeri şaşkınlık yarattı.

Zaman zaman kumar borcuyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Şarkıcı Serdar Ortaç ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Şarkılarını sattığını ve 15 milyon lira kumar borcu ödediğini söyleyen Serdar Ortaç hakkında Beyaz Magazin programında yeni bir iddia gündeme getirildi. 

Ortaç'ın elinde kalan son evini satışa çıkardığı öne sürüldü.  Programda evin değerinin 4.9 milyon dolar olduğu açıklandı.

Programda "İstanbul’un en güzel lokasyonlarından İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı, evde yok yok" denildi.

15 MİLYON LİRA ÖDEMİŞTİ

Serdar Ortaç yaz aylarında "Borçlar belimi büktü" diyerek bu yıl şarkı yapamadığını söylemişti. 15 milyon lira borç ödediğini belirten Ortaç, "Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" demişti.

Serdar Ortaç ev