Seray Sever'in acı günü: Günlerdir entübe olan babası hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Sunucu Seray Sever'in babasından kötü haber geldi. Bir süredir koronavirüs sebebiyle entübe edilen Tamer Sever hayatını kaybetti.

Sunucu Seray Sever, doğum gününde babası için dua istemişti. Seray Sever'in babasından kötü haber geldi.

Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede entübe olan Tamer Sever’in yarın Bodrum’da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

BABASI İÇİN DUA İSTEMİŞTİ
Hamilelik sürecini evde dinlenerek geçiren Seray Sever doğum günü paylaşımında babasının da uzun zamandır hasta olduğunu belirtmişti. 

Seray Sever doğum gününde kötü haberi verdi, sosyal medyadan paylaştı

Sever, yaptığı paylaşımın altına şu notu düşmüştü: 
"Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için.

Rabbim sen her şeye kadirsin. Ol dersin olur. Lütfunla, kolaylıkla, sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et. Canım babamı bize ve torunlarına bağışla. Dileğim bu mübarek günde tüm hastalara şifa, dertlilere deva, dualarımızın kabulü yüce katında. İstanbul’da ev istirahatinde olduğum için ve mevcut durumlardan dolayı ev halimizle pastamızı kestik."

seray sever koronavirüs entübe salgın hastalık