Seray Sever'den Esra Erol tepkisi: Reyting uğruna...

TAKİP ET

Esra Erol'un yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki Elif Yıldırım'ı ifşa etmesi ve bağırması sosyal medyada tepki çekmişti. Esra Erol sessizliğini korurken, ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. Oyuncu Seray Sever, Erol'un tepkisinin yayına verilmesini "Reyting uğruna" diyerek eleştirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşananlar gündemdeki yerini koruyor. Esra Erol'un, yüzünü gizlemek isteyen ve "Stüdyoya çıkmak istemiyorum" diyerek sinir krizi geçiren 18 yaşındaki Elif yıldırım'ı ifşa ederek azarlaması büyük tepki çekti.

O anların ekrana verilmesi ve Erol'un kadına bağırmasına ünlü isimlerden de tepkiler sürüyor. Hazal Kaya ve Doğa Rutkay gibi isimler ünlü sunucuyu eleştirirken bir eleştiri de Seray Sever'den geldi.

İkiz bebek bekleyen ve hamilelik sürecini evde geçiren Seray Sever hem Işın Karaca'nın Gülşen için söylediklerinden hem de Esra Erol'un genç bir kadına tavrından rahatsız oldu.

Seray Sever bir paylaşım yaparak kadının kadına şiddetinden canının sıkıldığını söyledi ve şunları sözlerine ekledi:
"Işın Karaca'nın Gülşen'e sahne kıyafeti üzerinden saldırması hem de kendi kızını işin içine katarak... Üstüne Esra Erol'un program konuğuna olan tepkileri yayına vermesi reyting uğruna... Çok can sıkıcı... Üzülüyorum. Bir programcı olarak canlı yayında zor durumda kalan Esra Erol'u anlamakla beraber kimsenin kimseye bağırmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum."

seray sever esra erol reyting atv