Seray Sever, dadıların istediği ücreti açıkladı: "Her şey uçmuş gidiyor"

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda ikiz kızlarını dünyaya getiren Seray Sever, bakıcıların istediği ücretten dert yandı. Sever, "Her şey uçmuş gidiyor" dedi.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı eşi Başak Dizer'in, üç aylık oğulları Kurt Efe için tuttukları bakıcıya ve bebek hemşiresine ödedikleri iddia edilen ücret gündem olmuştu.

Ünlü çiftin, Filipinli bir bakıcıya 1.400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL maaş verdiği, Türk hemşireye de dedikodulara göre 20 bin TL ödediği öne sürüldü.

Geçtiğimiz aylarda ikiz kızlarını dünyaya getiren Seray Sever de aynı durumdan dert yandı.

Alya ve Sofia'yı dünyaya getiren sunucu Seray Sever, "Bir de ikizleri düşünün" diyerek, bakıcı ücreti konusunda tepkisini dile getirdi.

500 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşım yapan Seray Sever,  "Bir de ikizleri düşünün! Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor. Hemşireler ise 30 binden başlıyor. Her şey uçmuş gidiyor" ifadelerini kullandı.

"KIZLARIMIN İLK FOTOĞRAFLARI"

Son olarak 'Doya Doya Moda' adlı programda jüri üyeliği yapan Seray Sever, geçtiğimiz ay eşi Eray Sünbül ile çocuklarını yanına alarak poz verdi. İkizlerinin yüzünü ilk kez gösteren Sever, "Allah'ım nazarlardan korusun. Alya’m ve Sofia’m. Nefesim, kalp atışım. Kızlarımızın ilk fotoğrafları. Her saniye aşkla, heyecanla, duygu dolu geçiyor. Rabbim bütün evlatlarımızı korusun bizlere bağışlasın, bizleri de onlara" notunu düştü.

Seray Sever dadı bakıcı