Seray Sever, 150 metrekare evine gelen elektrik faturasına isyan etti

TAKİP ET

Ünlü isimlerin elektrik faturalarına isyanı devam ediyor. Sunucu ve oyuncu Seray Sever, sosyal medya hesabından 150 metrekare evine gelen elektrik faturasını paylaşarak isyan etti. Sever, "Buna oha diyorum" yazdı.

Gülse Birsel'den sonra sunucu ve oyuncu Seray Sever de elektrik faturasına isyan etti. Sosyal medya hesabından 150 metrekare evine gelen elektrik faturasını paylaşan Sever, "Ben buna oha diyorum" dedi. 

2018 senesinde Eray Sünbül ile evlenen Seray Sever'e 4 bin 145 TL elektrik faturası geldiği görüldü. Sever, "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" ifadelerini kullandı.

İKİ YIL ÖNCE "ŞÜKREDİN" DEMİŞTİ
Seray Sever, iki sene önce yaptığı bir açıklamada hayat pahalılığından şikayet edenlere kızarak “En azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor.Yanında insanlar ölmüyor. Vatandaşın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım… En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin…” demişti.

Dizi senaristi ve oyuncu Gülse Birsel de “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” notuyle 2 bin 550 TL 90 kuruşluk elektrik faturasını paylaşmıştı. 

Gülse Birsel 3+1 evlerinin elektrik faturasını paylaştı



 

seray sever elektrik elektrik faturası zam oyuncu gülse birsel