Senenin Yorgunluğunu Akdeniz'in Eşsiz Sularında Atmak İçin: Alanya ve Antalya Otelleri

TAKİP ET

Türkiye'nin güzide tatil cenneti Antalya; tertemiz plajları, nefes kesen manzaraları ve farklı tatil anlayışlarına hitap eden mahalleleriyle misafirlerini büyülemeyi başarır.

Türkiye’nin güzide tatil cenneti Antalya; tertemiz plajları, nefes kesen manzaraları ve farklı tatil anlayışlarına hitap eden mahalleleriyle misafirlerini büyülemeyi başarır. Tatil denildiğinde aklınıza ilk gelen ister masmavi berrak sularda serinlemek ister eğlencenin doruklarına varabileceğiniz keyifli geceler olsun, Antalya otelleri sizleri memnun edecek özelliklere sahiptir. Bölgede yer alan oteller, her şey dahilden samimi aile işletmelerine varana kadar birbirinden farklı hizmet beklentilerine hitap eden tesislerden oluşur. Antalya otelleri; oda-kahvaltı, yarım ve tam pansiyon konaklama seçenekleriyle misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadeder. Siz de bütçenize ve beklentilerinize uygun seçkin tesislerin arasından hayalinizdeki tatili yapabileceğiniz oteli kolaylıkla bulabilirsiniz.

Her şey dahil Alanya otelleri; SPA, sauna ve donanımlı sağlık merkezi gibi pek çok hizmetin sunulduğu lüks tesislerdir. Kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş olan bu tesisler, konuklarına unutamayacakları bir yaz tatili deneyimi sunar. Ultra her şey dahil konseptiyle konaklama imkanı sunan Alanya Konaklı otelleri ise güneş, kum ve deniz üçlüsünün tadını doyasıya çıkarabileceğiniz bir yaz tatili sunmanın yanı sıra balayı için de tercih edebileceğiniz tesislerdir. Günün her saatinde sunulan enfes tatlarla kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak olan bu tesisler, hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmenizi mümkün kılar.

ANTALYA'DA KESİNLİKLE GÖRMENİZ GEREKEN DOĞA HARİKALARI

Her şey dahil Antalya otellerinde deneyimleyeceğiniz kusursuz yaz tatilinizi kültürel keşiflerle taçlandırarak unutulmaz anılar biriktirebilirsiniz. Antalya, dört bir yanında Türkiye'nin kültürel mirasını oluşturan yapıları ve eşi benzeri olmayan tabiat harikalarıyla görenleri kendisine hayran bırakan bir şehirdir. Antalya’da kesinlikle görmeniz gereken doğal güzellikler şu şekilde sıralanabilir:

Köprülü Kanyon Milli Parkı

Kaputaş Plajı

Saklıkent Kanyonu

Karain Mağarası

Kekova Adası

Manavgat Şelalesi

Kleopatra Plajı

Damlataş Mağarası

Dim Çayı

Patara Plajı

Yanartaş

Kurşunlu Şelaleleri

Saymakla bitmeyecek kadar çok doğal güzelliğe ev sahipliği yapan Antalya’da; şelalelerin, mağaraların, kanyonların, kumsalların yanı sıra yeşil ile mavinin buluştuğu muhteşem şehir manzaraları da mevcuttur. Siz de tatilinizi doğa yürüyüşleri ve keşiflerle taçlandırmak isterseniz bu tabiat harikalarını ziyaret edebilirsiniz. Böylece tatilinizden huzurlu ve mutlu bir şekilde dönme şansı yakalayabilirsiniz.

ANTALYA VE ALANYA OTELLERİNDE TATİLİNİZİN KEYFİNİ ÇIKARIRKEN YAPABİLECEĞİNİZ AKTİVİTELER

Alanya ve Antalya otelleri; hizmet kaliteleri, olanakları ve şehrin tüm cazibe merkezlerine yakın olan konumlarıyla misafirlerini memnun etmeyi başarır. Bölgede tatilinizin tadını çıkarırken konakladığınız tesisin içinde ve dışında yapabileceğiniz aktivitelerin sayısı bir hayli fazladır. Antalya Lara otelleri gibi denize sıfır tesislerde su sporlarına katılarak eğlence ve adrenalin dolu dakikalar yaşamanız mümkündür. Çocuk dostu konseptleriyle öne çıkan tesislerde ise su kaydırakları hem küçükler hem de yetişkinler için kaliteli vakit geçirme imkanı sunar.

Antalya otelleri; SPA merkezi, hamam, sauna ve spor salonu gibi olanakların mevcut olduğu tesislerdir. Bu sayede tatiliniz boyunca hem üzerinizdeki stresi atmak hem de zinde hissetmek için çeşitli aktiviteler yapabilirsiniz. Dilerseniz rahatlatıcı bir masajla kendinizi huzurlu hissetme imkanı bulabilir ya da farklı türden antrenmanlar yapabileceğiniz salonda zinde kalabilirsiniz.

SETUR'UN SİZLERE ÖZEL SUNDUĞU FIRSATLARI KAÇIRMAYIN, ANTALYA VE ALANAYA OTELLERİNDE YERİNİZİ AYIRTIN!

Türkiye’nin öncü turizm şirketlerinden Setur; avantajlı fiyatlar, ayrıcalıklı hizmetler ve ödeme kolaylığı gibi fırsatlarla kullanıcıların takdirini kazanmayı başarır. Antalya otellerinde bütçenizi zorlamayan ve aynı zamanda tüm beklentilerinizi karşılayan rüya gibi bir tatil için Setur’un sunduğu erken rezervasyon fırsatlarını ve %50’ye varan indirim avantajlarını değerlendirebilirsiniz. Üstelik iptal/iade paketi satın alarak konaklamanıza 72 saat kalana kadar rezervasyonunuzda değişiklik yapmak hakkına sahip olabilirsiniz. Siz de “Sen Hayalini Kur, Tatilin Adı Setur!” sloganıyla hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Akdeniz Alanya Otelleri Antalya Otelleri