Selin Ciğerci 4 tane lüks arabayla kışlaya girdi, sevgilisi Gökhan Çıra'yı askerden aldı!

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Ankara Mamak'ta bedelli askerlik yapan sevgilisi Gökhan Çıra'yı askerden aldı. Asker yakınları dışarıda beklerken Ciğerci'nin 4 tane lüks arabayla kışlanın içine girmesi tepki çekti. Skandalın sosyal medyaya yansıması üzerine Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra'yı askerden alırken çekilen görüntüleri tepki çekti. 

Ciğerci'nin Ankara Mamak Muharebe Birliği'nde bedelli askerlik yapan Çıra'yı kışlanın içerisine 4 adet süper lüks araçla girerek askerden aldı. 

Asker yakınları ve aileleri kışlanın dışında beklerken Ciğerci'nin Range Rover, Maybach, Bentley gibi lüks araçlarla Çıra'yı alması "Ayrımcılık" iddialarını beraberinde getirdi.

Ayrıca Gökhan Çıra'nın askerliği sırasında kayırıldığı ve eğitim almadığı iddia edildi.

İşte o görüntüler: MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: İNCELEME BAŞLATILDI
Selin Ciğerci ve sevgilisinin yer aldığı görüntülerin sosyal medyada milyonlarca kez izlenmesi üzerine Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin açıklama geldi. Edinilen bilgiye göre, Milli Savunma Bakanlığınca söz konusu görüntülerin ardından derhal harekete geçilerek inceleme başlatıldı.

Açıklamada, ''Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetlerinde bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır.'' denildi

selin ciğerci asker bedeli gökhan çıra askerlik kışla lüks araba