Selen Görgüzel: Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz

TAKİP ET

"Hesabı ödemeyen erkeğin kafasına masayı geçiririm" açıklamasıyla tepki çeken Selen Görgüzel, bu defa "Asgari ücretli sevgili benimle yaşayamaz, duyguları rencide olur" dedi.

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında tek celsede sonlandıran Selen Görgüzel, boşanma sonrası gündemden düşmüyor.

Selen Görgüzel, “Asgari ücretli sevgiliniz olur mu” sorusuna “Benimle yaşayamaz. Erkeksi duyguları rencide olur. O yüzden davul bile dengi dengine. Erkek benden güçlü olmalı" diye yanıt verdi.

Görgüzel “İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum” dedi.

"SOSYAL MEDYA KULLANMASIN"

Görgüzel, erkekte nelere dikkat ettiğini ise şöyle anlattı: “Beni gerçekten dünyanın tek kadını gibi hissettirecek, değer veren, sosyal medya kullanmayan bir erkek istiyorum. Sosyal medyada artist pozlar veren erkekler, şov yapanlar midemi bulandırıyor. Gıcık oluyorum"

"HESABI ÖDEMEYEN ERKEĞİN KAFASINA MASAYI GEÇİRİRİM"

Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ‘Restoranda hesabı kim öder?’ sorusuna şöyle yanıt vermişti:

“Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık kalan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin ‘bayan' demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm."

Selen Görgüzel asgari ücret