Selda Bağcan'dan Gülşen ve ünlülerin sahne kıyafetine tepki: "Korkunç, ben son muhafazakarım"

TAKİP ET

Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan, 8 Mart'ta verdiği konser öncesi konuştu. Bağcan, son dönemde giydikleri kıyafetlerle gündeme gelen Gülşen ve ünlü isimlere değindi. Selda Bağcan, "Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Ben son muhafazakarım" dedi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Selda Bağcan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Küçükçekmece Belediyesi'nin organize ettiği konserde sahne aldı. İki saat sahnede kalan Bağcan, konser öncesinde açıklamalarda bulundu.

"KORKUNÇ BULUYORUM"
Gülşen başta olmak üzere sahnede giydikleri kıyafetlerle gündeme gelen ünlü isimler hakkında konuşan Selda Bağcan, “Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Geçenlerde ‘son muhafazakarım’ dedim gerçekten öyle" dedi.

"BENİ ANCAK PLAJDA GÖREBİLİRSİNİZ"
Bağcan, sahneye 50 yıldır çıkıyorum.  20 yaşında sahneye çıktım ama öyle giyinmedim. Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Çok da fazla yüklenmek istemiyorum onların tercihi o ama ben bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum. Mayoyla beni ancak plajda görebilirisiniz” diye konuştu.

Gülşen'den konserde çok konuşulacak hareket: Seyircinin kucağına oturdu, kalçasına tokat atıldı

Şarkıcı Gülşen'in sahne kıyafeti gündem oldu! İzzet Yıldızhan'a yanıt

selda bağcan gülşen 8 mart konser kıyafet sahne