Şehit Hüsamettin Gökçe'nin kız arkadaşından duygulandıran paylaşım

TAKİP ET

Pençe-Şimşek Harekatı'nda füze saldırısı sonucu şehit düşen Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe için Milli Savunma Bakanlığı taziye mesajı yayımladı. Gökçe'nin kız arkadaşı, haberi sosyal medyada paylaşılan taziye mesajını görmesinin ardından yaptığı paylaşım ile yürek burktu.

Irak’ın kuzeyinde Avaşin- Basyan bölgesinde başlatılan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonu’nda tarama köpeği ile görev yaptığı esnada şehit düşen Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe için MSB başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajın Twitter’da da paylaşılmasının ardından paylaşımı şehidin kız arkadaşı da gördü. Duruma inanamayan ve “Yalan haber dimi” yazan sonrasında ise “Benim şehidim o” paylaşımını yapan İlayda adlı kadının paylaşımı yürek burktu. 



Füze saldırısı sonucu şehit düşen düşen Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan şehidin kız arkadaşı “Yiğidim güzel gözlüm söz verdiğim gibi başım dik karşılayacağım seni. Bekle beni demiştin bekleme sırası sende bur sefer kurban olduğum. Kavuşmamız ahirete kaldı nefesim” notunu düştü. 



Paylaşım herkesi duygulandırırken Amasya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindekiler 22 yaşındaki Gökçe'nin şehadet haberini ailesine vermesinin ardından şehidin evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

şehit hüsamettin gökçe asker