Şehit Ahmet İnce memleketine böyle giriş yaptı

TAKİP ET

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde şehit düşen Ahmet İnce'nin naaşı memleketi Kırıkhan'a büyük bir konvoy eşliğinde giriş yaptı. Görüntüler sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Türkiye, virüs nedeniyle zor günler geçirirken, Mehmetçik Türkiye'nin güvenliği için azim ve kararlılıkla mücadelesine devam ediyor. Irak'ın Haftanin bölgesinde görevli Uzman Onbaşı Ahmet İnce, PKK'lı terösitlerin askeri üsse yaptıkları saldırı sonucunda şehit düştü.

İnce'nin şehit olmasından sonra gerçekleştirilen operasyonda 12 terörist etkisiz hale getirildi.

Şehit İnce'nin komutanları tarafından çok sevilen bir asker olduğu ve vatanseverliğinin birçok kişiye örnek gösterildiği öğrenildi. Memleketi Hatay Kırıkhan'da da çok sayıda seveni olan İnce'ye büyük bir karşılama konvoyu düzenlendi. Sınırın öte yanından getirilen naaşı devlet başkanlarını kıskandıracak bir konvoy eşliğinde Kırıkhan'a getirildi. Vatandaşlar balkonlara çıkarak şehitlerini karşılarken, o anlar Bozkurt Caps isimli sosyal medya hesabından paylaşıldı.
 

Şehidin son paylaşımı ortaya çıktı



İşte tüyleri diken diken eden o görüntüler: Şehidimiz Ahmet İnce'nin naaşı Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne getirildi. pic.twitter.com/XiFWKmzoFH — Bozkurt Caps (@BozkurtCaps) April 25, 2020
MEHMETÇİK HAFTANİN'DE TARİH YAZIYOR
Ahmet İnce'nin şehit düşütüğü Haftanin bölgesi terör örgütü PKK'nın en etkili olduğu bölgelerden biri. Irak'ın kuzeyinde yer alan Haftanin'de Türk askerlerinin yüksek mücadelesi sonucunda terör örgütünün etkinliği kırıldı. Örgüt, bundan dolayı bölgedeki Türk askeri üssüne sık sık saldırı düzenliyor. Ahmet İnce'nin şehit edildiği saldırı sonrasında Türk komandolarının yaptığı operasyonda 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. 

 

şehit ahmet ince kırıkhan şehit haftanin