Sefa Narin, 'PKK terörünü kınadı' diye 'İstenmeyen adam' ilan edildi: Amedspor'a transferi iptal oldu

TAKİP ET

TFF 2. Lig'de yer alan Amedspor'un Sefa Narin transferi, taraftarların hedef göstermesinin ardından iptal edildi. Narin, terör örgütü PKK'yı kınadığı ve şehitlerimizi andığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle "İstenmeyen adam" ilan edildi. İşte detaylar...

TFF 2. Lig'de bulunan Amedspor'un taraftarları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla terör örgütü PKK'yı kınayan ve şehitlerimizi anan futbolcu Sefa Narin'i hedef gösterdi.

Narin ile anlaştıklarını açıklayan Amedspor, taraftarın hedef göstermesinin ardından transferi iptal etti.

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım ise açıklama yaparak “Amedspor’a gelen her sporcu her hoca ya da kim olursa olsun bizim çizgimizi bilerek ve benimseyerek gelir" dedi.

Sefa Narin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Amedspor'a transferinin gerçekleşmediğini açıkladı.

SEFA NARİN, PKK'YI KINADI, ŞEHİTLERİ ANDI

Kocaelispor altyapısından yetişen ve son olarak Bayburt Özel İdare Spor forması giyen Sefa Narin'in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda terör örgütü PKK'yı kınadığı ve şehitlerimizi andığı görüldü.

Sefa Narin'in Amedspor taraftarları tarafından hedef gösterilmesine ve transferinin iptal edilmesine neden olan paylaşımlar şöyle:

AMEDSPOR, İSTİKLAL MARŞINI ISLIKLAMIŞTI

Amedspor taraftarları 2016 yılında İstanbulspor ile oynadıkları maçta İstiklal Marşı'nı ıslıklamıştı. Taraftarlar,  İstiklal Marşı'nı okudukları için İstanbulsporlu futbolculara maç boyunca küfür etmişti.  Ayrıca maç esnasında, terör örgütü lehine sloganlar da atılmıştı.

Sefa Narin PKK Amedspor transfer futbol terörist