Sedat Peker, Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasındaki gerilime dahil oldu: Peş peşe paylaşımlar geldi!

TAKİP ET

Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında yaşanan polemiğe Sedat Peker de dahil oldu. Sedat Peker, konuya ilişkin Twitter hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında çok ağır sözler kullanarak hakaretler etmesi tartışma konusu oldu. Soylu ile Özdağ arasındaki gerilime Sedat Peker de dahil oldu.

"OPERASYON ÇOCUĞUDUR"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında "Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" dedi.

"BENİ KAPININ ÖNÜNDE BEKLE"
Özdağ, Soylu'nun açıklamaları sonrası sosyal medyadan "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." notuyla bir video yayınladı. Soylu'ya yönelik sert ifadeler kullanan Özdağ videoda, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın İçişleri Bakanlığı'nın önünde bulacağım oğlum!" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan polemiğe Sedat Peker de dahil oldu. Peker, konuyla ilgili Sinan Oğan, Cemal Enginyurt, Muharrem İnce'nin de aralarında bulunduğu isimlerin tweetini paylaştı.

ümit özdağ süleyman soylu sedat peker suriyeli sığınmacı