Sedat Peker'in videoları IMDb'de listelendi! 9,9 puan ile rekora koşuyor

TAKİP ET

Kendisine ve adamlarına yönelik 'organize suç örgütü kurmak' iddiası ile evi aranan ve operasyon anında eşinin mahremiyetine saygı duyulmadığını iddia ederek açıklamalarda bulunan Sedat Peker'in videoları IMDB'de listelenmeye başladı. 

AHMET KUT / AYKIRI

Sedat Peker, çarpıcı iddialar ile YouTube hesabı üzerinden yayınladığı videolarla AKP iktidarı, Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ve Pelikan yapılanma başta olmak üzere birçok konuda skandal iddiaları öne sürüyor. Videoların milyonlarca izlenmesi ve uzun süre gündemde kalması sonucu IMDB de Peker’in videolarına yer açtı. 

İnternet üzerinde bulunan film, dizi, animasyon, televizyon programı ve oyuncuların bilgilerini barındıran bir site olan IMDB, Peker’in videolarına “Hükümetle derin bağlantıları olan bir mafya lideri görevden alınır ve evi basılır. Şimdi mafya ve hükümet arasındaki karanlık bağlantıları ortaya çıkararak kendisine yanlış yapılanlardan intikam almak istiyor.” açıklaması ile yer verdi. 

Oyuncular kısmında önceki videolarda Peker’in hedef olarak gösterdiği Hadi Özışık, Tolga Ağar, Süleyman Soylu, Feyzi İşbaşaran, Berat Albayrak gibi isimler yer alıyor. 

REKOR PUANDA
Peker’in videolarının ‘mini televizyon dizisi’ olarak IMDB’de listelenmesinin ardından 10 üzerinden 9,9 yıldıza sahip olması ise yeni bir rekor olarak gözüküyor.

İşte o görüntüler;


 

sedat peker ımdb film video puan dizi belgesel