Sedat Peker'in Twitter paylaşımlarına erişim engeli kararı!

TAKİP ET

Yüklediği videolar ile gündemi sarsan Sedat Peker'in, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu ile ilgili Twitter'dan yaptığı bazı paylaşımlara "Kişilik haklarının ihlali" gerekçesiyle erişim engeli getirildi. 

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker’in, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu ile ilgili Twitter hesabından yaptığı 9 paylaşıma erişim engeli getirildi.

TWITTER PAYLAŞIMLARINA ENGEL GELDİ
Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu ile ilgili iddialarda bulunan Peker’in Twitter hesabından attığı 6 tweet, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliğinin 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/6819 sayılı kararı ile erişime engellendi. 

Erişim engeli getirilen paylaşımlar şöyle;


NE OLMUŞTU?
Sedat Peker paylaştığı tweette, SBK Holding'in sahibi firari Sezgin Baran Korkmaz'ın Bodrum'daki otelinde bedava ağırlanan hâkim ve savcılar olduğunu söylemiş ve Esat Toklu’nun da bu isimlerden biri olduğunu öne sürmüştü.

Peker’in iddialarına ilişkin konuşan Toklu ise “Bu çok çirkin bir olay. Başta Sedat Peker olmak üzere hakkımda gerçeğe aykırı iddialar ortaya atanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım” ifadesini kullanmıştı.

Sedat Peker'in bahsettiği Sezgin Baran Korkmaz kimdir? Süleyman Soylu'yla ne zaman görüştü, yurt dışına nasıl kaçtı?

Sedat Peker'den 9. video: Süleyman Soylu, Demirören, Sezgin Baran Korkmaz ve 10 bin dolar alan siyasetçi...

Veyis Ateş görevden alındı mı? Veyis Ateş Habertürk'te neden yok


 

sedat peker twitter erişim engeli ankara bölge idare mahkemesi esat toklu