Sedat Peker'in taklidini yapan vatandaş, sosyal medyanın yeni fenomeni olma yolunda hızla ilerliyor

TAKİP ET

Sedat Peker'in taklidini yapan vatandaş, ses ve tonlamalarındaki benzerlikle adından söz ettiriyor.

Sedat Peker'in Tweetleri, Youtube kanalında yayınladığı videoları ile konuşma tarzı ve tonlamalarıyla büyük bir kesimin dikkatini çekti. Peker'in çok sayıda taklidini yapan ve yapmak isteyen kişiler ortaya çıktı. Ancak hiçbirisini ortaya çıkan son taklit kadar benzemedi.

Mustafa Malkoç isimli vatandaş, Sedat Peker'in neredeyse birebir sesini ve tonlamasını yaptığı videolarıyla kısa sürede adından söz ettirmeye başladı.

TikTok'ta kanal açan Malkoç, Peker'in taklidini yaparak Süleyman adındaki arkadaşına tebrik mesajı gönderdi. Malkoç, Süleyman isimli arkadaşına tebrik amacıyla çektiği videoda "Lan Sülü" ifadesini kullanırken, sesinin ve tonlamalarının benzerliği dikkat çekti.

Malkoç'un yayınladığı videolar kısa sürede büyük ilgili çekerken, gelen yorumların neredeyse tamamında Sedat Peker'e en çok benzeyen taklit olduğu görüşü öne çıktı.

Mustafa Malkoç'un taklitlerini doğaçlama olarak yaptığı belirtilirken, Sedat Peker'in videolarını uzun saatler boyunca izlediği ve tonlamalar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

TAKLİTMAN DA BEĞENİLMİŞTİ
Sedat Peker'in, YouTube videoları çektiği dönemde çok sayıda taklidi yapılmıştı. Bunların arasında oyuncu Serminyan Midyat'ın taklidi başarısız bulunurken, Youtube'da Taklitman adıyla yayıncılık yapan kişinin taklidi beğenilmişti.

HENÜZ KEŞFEDİLMEDİ
Tiktok'ta Mustafa Malkoç'un yaptığı taklitler henüz geniş bir kitleye ulaşmadı. Yaklaşık 2 bin takipçisi olan Malkoç'un videoları toplamda 11 bin beğeni aldı.

sedat peker taklit