Sedat Peker'in Hadi Özışık ifşası sonrası Süleyman Özışık gazetedeki görevinden bu sözlerle ayrıldı!

TAKİP ET

Sedat Peker'in açıklamalarında bahsettiği Özışık kardeşler cephesinde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık, Türkiye Gazetesi'ndeki görevine veda ettiğini açıkladı.

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker arka arkaya yayınladığı videolarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Peker, son olarak Süleyman Soylu ile kendi arasında arabulucuk yapan Hadi Özışık’ın görüşmelerini ifşa etmişti. Özışık ile kendi arasında geçen görüntülü görüşmeyi paylaşan Peker, Özışık kardeşleri ifşa etmişti. Hadi Özışık'ın HaberTürk ve TV100'deki programlardan kovulmasının ardından Süleyman Özışık, bugün Türkiye Gazetesi’nde yazı yazmayı durdurduğunu açıkladı.

“DEVAM ET DEMELERİNE RAĞMEN MÜSAADE İSTEDİM”
Süleyman Özışık veda yazısında “Şu an yaşadıklarımın nasıl bir şeye benzediğini size şöyle anlatabilirim. Yol ortasında çıkan bir çatışma sonucu seken kurşunun isabet ettiği alakasız adam gibi hissediyorum.” ifadesini kullanırken “Üzerimde oluşan böyle bir şaibe varken köşe yazarlığına devam etmeyi onurum kabul etmiyor. Bu nedenle; bana inanmalarına, arkamda durmalarına ve ‘Yazılarına devam et’ demelerine rağmen gazetem 'Türkiye’nin yönetiminden müsaade istedim” açıklaması ile dikkat çekti. 

"AKLANANINCAYA KADAR..."
Özışık veda yazısında “Tamamen gazetecilik refleksiyle bir yıl araştırdığım ve araştırdığımı da devlet kademesine bilgi alma amacıyla bildirdiğim DHKP-C ve FETÖ konulu iki dosyanın sonuçlarının taa buraya uzayacağı aklımın ucundan bile geçmedi. Sadece şunun bilinmesini istiyorum. Gazeteci olarak haber konusu olan herkesle konuştum, bugün olsa yine konuşurum. Ama konuştuğum hiç kimse ile “ticari, istihbari ve gayri hukuki veya gayrı ahlaki” bir ilişkim olmadı.” açıklamasında bulundu. Helallik isteyerek veda eden Özışık, “Adalet huzurunda ve sizin vicdanınızda aklanıncaya kadar kâğıdı kalemi bırakma kararı aldım.” dedi.

Süleyman Özışık'ın gezi döneminde yazdığı yazı yeniden gündemde: Hepsi kurgu!

sedat peker süleyman soylu ak parti hadi özışık süleyman özışık