Sedat Peker'in evine silahlı saldırı: 1 kişi ağır yaralandı!

TAKİP ET

Sedat Peker'in İstanbul Beykoz'daki evine bu sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi ağır yaralandı. Peker için uluslararası suikast timi hazırlığı olduğu iddia edilmişti.

Sedat Pekerin "Tek mal varlığım" dediği İstanbul Beykozdaki evi, geçtiğimiz haftalarda Milli Parklar ve Bahçeler'e devredilmişti. Peker'in evine bu sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi.

HalkTv'nin haberine göre saldırı, sabah 09.30'da gerçekleşti. Evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı.

Eve Sedat Pekerin bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etti. Evdeki görevli Yılmaz Günaya 3 kurşun isabet etti. Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.

SEDAT PEKER CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Sedat Peker cephesi saldırıyı, suikast timi iddiasının ardından gözdağı olarak yorumluyor. Sedat Pekerin dijital tecrite alınmasından sonra yurtdışında kurulan suikast timi iddiasının dışında "Türkiyedeki yakınlarının da hepsine zarar veririz, öldürürüz" mesajının iletildiğini söylüyorlar. Saldırıyı, Sedat Pekerin susmasını sağlamaya çalıştıkları yönünde yorumluyorlar.

KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri çıktı. Saldırganlar evin önüne kiralık araçla gelip, Peker'in evini koruyan adamlarından birine 3 el ateş ediyor. İşte o görüntüler:

Sedat Peker Beykoz silahlı saldırı