Sedat Peker'in basın danışmanı açıkladı: Halil Falyalı'nın kasetleri Peker'in eline geçti!

TAKİP ET

Organize suç örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur, sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Olur, Halil Falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sedat Peker'in eline geçtiğini söyledi.

Organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla aranan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 392 yıla kadar hapis cezası istenen Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emre Olur, Halil Falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sedat Peker'in eline geçtiğini söyledi.

Emre Olur'un açıklamaları şu şekilde:
"3 sene önce eray kenanoğlu yasadışı bahis işi yüzünden vurulmuştu. Mayıs 2021 itibariyle Sn. Reis Sedat Peker’in halil falyalı açıklamaları geldi.

3 sene sonra ise halil falyalı'nın baskısıyla Sn. Reis Sedat Peker’i bu dosyaya katanlar halil falyalı'nın şantaj kasetlerinin Sn. Reis Sedat Peker’in eline geçeceğini hesaba katamamışlar. Allah çok büyük, hikaye devam ediyor.

Sn. Reis Sedat Peker'in söylediği gibi: Doğruların gözle görülmeyen orduları, vatan fedailerinin arasında da gözle görülmeyen bağlar vardır. Velhasıl biz her yerdeyiz, biz milyonlarız..."
 

Halil Falyalı, polise teslim oldu! Sedat Peker'in videolarında ismi geçmişti

halil falyalı sedat peker emre olur kaset kasetler