Sedat Peker'in açıklamasında Berat Albayrak detayı!

TAKİP ET

Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik düzenlenen operasyonların ardından ikinci videosunu yayınladı. İlk videosundaki gibi yine Mehmet Ağar ve Pelikancıları hedef alan Peker'in açıklamasındaki Berat Albayrak detayı dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki yapılanmasına yönelik operasyon düzenlenen ve evinde arama gerçekleştirilen Sedat Peker, paylaştığı videoyla bir yıl sonra sessizliğini bozmuştu. Peker, bugün ikinci videosunu yayınladı. İlk videodaki gibi yine Mehmet Ağar ve Pelikan grubunu hedef alan Peker'in operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamadaki Berat Albayrak detayı dikkat çekti. 

Peker, "Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü (Ödeşmek Adettendir)" başlığıyla 46 dakikalık yeni video paylaştı.  Peker açıklamasında, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'ın başında olduğu Turkuvaz Medya'nın da kendisine yönelik düzenlenen operasyonda yer aldığını öne sürdü. 

Peker, bir yakınının Serhat Albayrak ile görüştüğünü söyledi. Ayrıca Peker, Albayrak'ın "Bizim kendisine hiçbir düşmanlığımız yok. Öyle bir operasyonumuz yok, bizim cenahta Sedat Peker sevilen biri hatta" dediğini iddia etti.

Peker, "Nasıl seviliyorsam Turkuvaz grubunun ATV'si polisle birlikte evi basmaya geliyor" dedi. Peker, kendisine düzenlenen operasyon üzerine Turkuvaz Medya'ya bağlı ATV'yi işaret etti ve Pelikan ayrıntısına dikkat çekti.

sedat peker berat albayrak mehmet ağar pelikan serhat albayrak turkuvaz