Sedat Peker: "Eski AK Partili vekil Feyzi İşbaşaran'ı darp ettirdim"

TAKİP ET

Sedat Peker, üçüncü videosunu yayınladı. Peker, eski AK Partili Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı karakolda darp ettirdiğini anlattı. Peker, bu olay için şu an AK Parti MKYK'sında bulunan bir hemşerisinin ricacı olduğunu söyledi.

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, "Derin devletçiler, pelikancılar; Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz" başlığı ile yeni video yayınladı. Peker, eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı karakolda darp ettirdiğini söyledi.

Peker, videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan hakkında hakaretler ettiği için Feyzi İşbaşaran'ı karakolda avukatına darp ettirdiğini açıkladı.

Peker, İşbaşaran'ın darp edilmesi konusunda şu an AK Parti MKYK'sında bulunan bir hemşerisinin ricacı olduğunu belirtti.

Peker'in açıklaması şöyle:


'İŞBAŞARAN'A KARAKOLDA DARP' OLAYI NE?
Eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. İşbaşaran, bulunduğu karakolun önünde ve adliyeye sevk edildiği sırada onlarca kişinin protestosuna maruz kalmıştı.

İşbaşaran, adliyeye sevk edilirken kalabalık bir grup polis aracını yumurta yağmuruna tutmuştu.  İşbaşaran, adliye girişinde iki kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

Ayrıca İşbaşaran'ı Sedat Peker'in avukatı İsmail Barbaros Aslan’ın da karakolda darp ettiği söylenmişti.

Fevzi İşbaşaran'dan Sedat Peker'e karakolda dayak yanıtı

sedat peker feyzi işbaşaran darp karakol erdoğan