Sedat Peker'den yeni iddia: Süleyman Soylu operasyon başlattı!

TAKİP ET

Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun talimatıyla operasyon başlatıldığını iddia etti. Peker, "Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor" ifadelerini kullandı.

YouTube'da yüklediği videolarla Türkiye gündemini sarsan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni iddialar ortaya attı. Peker, Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik operasyon başlattığını ileri sürdü.

Twitter'dan açıklama yapan Peker, "Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor" dedi.

Peker, şu ifadeleri kullandı;
"Kıymetli dostlarım, bizim sülüman bugün bir operasyon başlattı. Beni hayatında bir kere gören veya telefonla konuşanları bile gözaltına alıyor. Sülü,sen poliçe sesini bir de para sesini seversin.Bizim arkadaşlarımız garip, onlardan para çıkmaz. Boşa emek harcıyorsun.

Sülüman, benim Ankara’da hiçbir suçum yok. Niye operasyon iznini Ankara’dan alıyorsun. Ankara müdürü servet, organize başkanı resul, bölge idare mahkemesi başkanı esat, yine faaliyettesiniz. Vallahi hepiniz paketlenip bir gün cezaevine gireceksiniz.

Kafama sıkacağım diyorum lan. Niye ayın 4’ünün İçişleri Bakanlığı kamera kayıtlarını yayınlamıyorsun, Sezgin Baranın ayın beşinde yurtdışına çıkış evrakını yayınlamıyorsun?

Süslü sülüman, ben utanmayı bütün dinlerin kültüründe yer almış bir terbiye sanıyordum. Vallahi seni tanıdıktan sonra yanıldığımı fark ettim. Sen ne gurursuz, onursuz bir şeysin?"

sedat peker süleyman soylu operasyon