Sedat Peker'den Süleyman Soylu'ya: "Sezgin Baran Korkmaz'ın akrabalarıyla görüştüm!"

TAKİP ET

Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağını kiraladığını belirterek fatura yayımlayan Süleyman Soylu'ya seslendi. Peker, "Sezgin Baran Korkmaz'ın akrabalarıyla görüştüm" dedi.

Süleyman Soylu'nun, ABD’nin talebi ile Avusturya’da karapara akladığı iddiasıyla tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'a ait uçağı kullandığı yönünde çıkan haberler sonrasında İçişleri Bakanlığı haberleri doğruladı. Soylu, söz konusu uçağı kiraladığını belirterek fatura yayımladı.

Soylu'nun fatura yayınlamasının ardından Sedat Peker, söz konusu faturaların sahte olduğunu öne sürdü.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, "Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun." ifadelerini kullandı.

Peker'in açıklamaları şu şekilde;
1-süslü sülü, Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun. Devletin namusunu zedeledin. Bu yetmedi devletin ahlakını da lekeledin Vallahi yüce divana gideceksin. Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu.

2- süslü sülüman, senin bundan sonraki seçim sloganın bence şu olmalı“CEKETİMİN KOLU YOK DÜMENİM SONU YOK”. Sana yalan söylediğin için doktorun olarak her gün birer adet Haldon ve Akineton yazıyorum. Yalana devam edersen Akineton’u iptal edeceğim kasılıp acı çekeceksin.

sedat peker süleyman soylu sezgin baran korkmaz