Sedat Peker'den Erkam Yıldırım hakkında yeni açıklama

TAKİP ET

Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya götürdüğünü iddia ettiği test kiti ve maskelerin gümrük kaydının çıkmamasının ardından Sedat Peker'den yeni bir açıklama geldi.

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya neden gittiğine ilişkin tartışmalar bugün itibariyle yeni bir boyut kazandı.

Sedat Peker'in uyuşturucu trafiği iddialarından sonra Binali Yıldırım "Oğlum iş adamı olarak, test kiti ve maske dağıtmak için Aralık ayından bir kez Venezuela'ya gitti" ifadelerini kullanmıştı.

Erkam Yıldırım'ın belirtilen tarih ve öncesindeki üç ayın gümrük raporları okunduğunda böyle bir transfere rastlanmadı. Erkam Yıldırım'ın Gümrük kayıtlarına göre test kiti ve maske götürdüğü iddiaları ispatlanamamış oldu.

Binali Yıldırım yalan mı söyledi? İşte Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili yaptığı o açıklama!

Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiği dönemin gümrük kayıtlarında test kiti ve maske yok!

SEDAT PEKER'DEN YENİ AÇIKLAMA
Erkam Yıldırım ile ilgili çıkan haberlerden sonra Sedat Peker'den yeni bir açıklama geldi. Peker, iddialarını devam ettirirken şu mesajı paylaştı:

"Erkan Yıldırım’ın Kolombiya’dan İzmir limanına gelecek olan 5 ton kokain yakalandıktan 4-5 ay sonra oraya gitmesi kit dağıtımı için değil, yeni bir uyuşturucu rotası oluşturmak içindi."

sedat peker erkam yıldırım venezuela