Sedat Peker'den Erdoğan'ı kızdıracak sözler: "Bizim yamyamlar Azerbaycan'a gidince"

TAKİP ET

Sedat Peker, Erdoğan'ın Azerbaycan'da temaslarına devam ederken çok sert mesajlar yayınladı. Peker, "Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor. Bir de bizim yamyamlar gidince Azerbaycan halkı daha da kötü durumda kalacak. Bari biz de onların parasını çalmayalım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'da bir dizi temasta olduğu sırada Sedat Peker'den yeni tweetler geldi.

Peker, Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen inşaat firmalarına göndermede bulunarak "Azerbaycan halkının parasını yiyecekler" iddiasında bulunurken, "Yamyam" ifadesi dikkat çekti.

İşte Peker'in doğrudan Erdoğan'ı hedef aldığı o tweetler:

1-40 yaşından küçük olan kardeşlerim devamlı diyorlar ya peki Sedat Peker sen nerden parayı bulup bu kadar bağış yapıyorsun diyorlar ya, biz sizle söz namus dedik akit yaptık. Onlarıda anlatacağım vallahi anlatacağım billahi anlatacağım

2-40 yaşından küçük kardeşlerim bana diyorlar ki sen Azerbeycanla alakalı konuşup Ermenistan’a hizmet ediyorsun. Bu çok aptalca bir yorum . Ben diyorum ki Azerbaycan’a çok daha fazla yardım etmemiz lazım.

3-Azerbaycan halkının parasını zaten yiyen yiyor. Bir de bizim yamyamlar gidince Azerbaycan halkı daha da kötü durumda kalacak. Bari biz de onların parasını çalmayalım yani onlar bizim öz kardeşimiz diyorum.

Erdoğan ile Aliyev arasında Kolin - Cengiz diyaloğu: Onlar her yerde var!


Sedat Peker'den Cem Küçük ifşası!

erdoğan azerbaycan erdoğan sedat peker erdoğan aliyev sedat peker