Sedat Peker'den Berat Albayrak iddiası: "Orada kalıyor!"

TAKİP ET

Hakkında "organize suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak" suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker, 8. videosunu yayınladı. Peker, videoda Berat Albayrak'ın nerede olduğuna dair konuştu.

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker, "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığıyla 8. videosunu yayınladı. Dikkat çeken iddialar ortaya atan Peker, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak hakkında da konuştu.

Sedat Peker 8. videosunu yayınladı: Erdoğan, Albayrak, SADAT, El Nusra, Libya...

Peker, istifasından sonra aylardır ortaya çıkmayan Berat Albayrak'ın Adana Demirspor Başkanı ve Ethem Sancak’ın yeğeni Murat Sancak'ın evinde kaldığını iddia etti.

Peker, "Berat Albayrak Murat Sancak’ın evi var Hadımköy-Beylikdüzü taraflarında. Orada kalıyor" ifadelerini kullandı.

MURAT SANCAK AÇIKLAMA YAPTI
Peker'in iddiasının ardından Murat Sancak, Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Sancak, şu ifadeleri kullandı;
"Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir evime hiç bir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım" 

EN SON CAMİDE GÖRÜLMÜŞTÜ
Berat Albayrak, en son geçtiğimiz haftalarda Çamlıca Camisi'nde cuma namazını esnasında görüntülenmişti. Albayrak'ın camide çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Berat Albayrak aylar sonra ortaya çıktı, böyle görüntülendi!

sedat peker berat albayrak murat sancak ethem sancak