Sedat Peker'den "10 bin dolar alan siyasetçi" açıklaması

TAKİP ET

Sedat Peker, 9. videosunu yayınladı. Peker, videoda, son günlerin en çok tartışılan konusu olan "10 bin dolar alan siyasetçi kim?" sorusuna yönelik açıklamalarda bulundu. İşte Peker'in açıklamaları...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir siyasetçiye Sedat Peker tarafından aylık 10 bin dolar verildiğini ifade etmişti. Sedat Peker çok konuşulan ve kim olduğu hâlâ açıklanmayan aylık 10 bin dolar alan siyasetçi hakkında konuştu. Peker, Soylu’nun gündeme getirdiği “10 bin dolar alan siyasetçi” iddiasına çarpıcı bir yanıt verdi.

Peker, Soylu’nun öne sürdüğü iddiaya yönelik “Benim her ay 10 bin dolar gönderdiğim milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var.” ifadesini kullandı. Peker 10 bin dolar’ı küçümseyerek “Ben aç kalırım, açıkta kalırım yine herkesten çok veririm” ifadesi ile dikkat çekti. 

Aylık 10 bin dolar iddiasının yalan olduğunu vurgulayan Peker, Soylu’nun yönelttiği bu iddianın açıklığa kavuşmasını isteyenler için “10 bin dolar da yalan. Hani diyorlar ya 10 bin dolar’ı açıkla; belge yok, dekont yok çünkü ben kimseye öyle para yollamadım. Daha büyüklerini yolladım, çanta çanta” dedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun iddiasını yalanlayarak bahse dair paranın 10 bin dolar’dan çok daha fazla olması ve parayı alan siyasetçinin henüz bilinmiyor olması tepkiye yol açtı. Peker’in “Çok daha büyüklerini yolladım çanta çanta” açıklamasından sonra Soylu’nun açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.
 

Sedat Peker'den 9. video: Süleyman Soylu, Demirören, Sezgin Baran Korkmaz ve 10 bin dolar alan siyasetçi...

sedat peker 10 bin dolar alan siyasetçi mafya