Sedat Peker 8. videosunu yayınladı: Erdoğan, Albayrak, SADAT, El Nusra, Libya...

TAKİP ET

Sedat Peker, "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığıyla 8. videosunu yayınladı. Peker, Erdoğan'a seslenerek "Konuşacağız Tayyip Ağabey, delilleriyle..." dedi.

Organize suç örgütü yönetmek suçlamasıyla aranan Sedat Peker, "Fırtınalarla Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığıyla 8. videosunu yayınladı. Sedat Peker'in arkasındaki panoda bu kez Mario Puzo'nun "Aile" kitabı yer aldı.

Peker, Süleyman Soylu'ya destek açıklaması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Peker, "Konuşacağız Tayyip Ağabey, delilleriyle..." dedi.


Peker, "Cumhurbaşkanımız, Tayyip Abi, adımı söylemeden bana uluslararası komplo dedi. Ne zaman tanıştık, ne zaman görüştük gelecek videoda bunu anlatacağım. Sen bizim abimizsin. Helalleşeceğiz" diye konuştu.

"TAYYİP ABİ DOĞRULARA DEĞİL, ONLARA İNANMAK İSTEDİ"

Peker, şu ifadeleri kullandı;
"Amacım birilerine size düşman etmek değil. Aralarında dürüst insanlar var, namuslu olan. Geri kalanına inanmayın. Abdulkadir Selvi bir yazı yazmış. İnanmayın kardeşlerim. 'Sayın cumhurbaşkanım, uluslararası komplo savaşını kazanacak' yazmış. Kardeşim sana 50 kere anlatmadık mı 'düşkün Abdülkadir' kameraya, tripoda ve zekaya yenileceksiniz. Ama benden önce yüce Allah'a yenileceksiniz.

Bunu FETÖ'cüler için de söylemiştim. Süleyman Soylu'ya Mehmet Ağar'a ve Pelikancılara da söyledim. Keşke Tayyip abi bu işleri çözseydi. Bu kadar veri belge varken çözseydi. Nedense bize, doğrulara değil onlara inanmak istedi. Evrende kaçınılmaz bir hikaye var bu gerçekleşecektir kardeşlerim.

Düşkün Abdülkadir CIA falan bunları geç. Onlar da ne olduğun anlamaya çalışıyor ama biz yol aldık. Bir de şey diyorlar "Filistin'de olaylar oldu, destek vermedi" şeklinde. Ben elimden geldiğinde destek verdim. İmgelerle bunu desteklemeye çalıştım. Kendimizi neden kandırıyoruz. Azerbaycan'da olay oldu SİHA'ları yolladın. İyi de yaptın. Katar'da sorun oldu orada askeri birlik kurduk. Azerbaycan'da SOCAR var. Katar'da zaten para var. Filistin'de ne var hamaset. Kardeşlerimizle berabersek 10 tane SİHA da oraya yollayın.

"CAMİ ÇIKIŞINDA BAĞIRMAKLA OLMAZ BU İŞLER"

Öyle cami çıkışında bağırmakla olmaz bu işler, olmaz. Parayı biz toplayalım. 10 tane SİHA parasını toplayabiliriz. Ben de şu anda o kadar yok veremem çünkü sıkıntılı bir süreç yaşıyorum. Ama toplamak isteyen arkadaşlarla biz bu parayı toplarız.

Yahu kardeşlerim İsrail'e malları taşıyan gemilerin kimlerin olduğu belli. İsrail'de kimin o gemilerinin yazıhanelerinin de olduğu belli. 'Boykot edelim' diyorlar ya bırakın bunları o zaman onların malını taşımayın. Bu Filistin konusu apayrı bir konu. Ama milleti kandırmak için 'Din elden gidiyor, devlet elden gidiyor aman beka sorunu' diyorlar. Yahu doğdum, 'Din elden gidiyor, devlet elden gidiyor, temiz toplum' hep bu konular olunca bir yerde bir film. 10 tane SİHA yollayıp kampanyayı ben başlatacağım. Yalandan film çevirmenin anlamı yok. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.

"15 TEMMUZ'DA 'RÜTBELİLERİ VURUN' DEDİM"

Aynı şey 15 Temmuz'da da oldu. Sokağa rütbeli kim çıktıysa vurmalarını istedim. 'Size kim vurun" dedi diye sorarlarsa 'Sedat Peker söyledi' deyin dedim. Ertesi gün çocukları topladım İstanbul'a dönüyorum bir baktım ilk konuşmalar başlamış. Polisler de halkın önüne barikatlar kurmuş konuşmacıları korumak için. El insaf kardeşlerim. O konuşmacıların hiçbir savaşta yoktu ki... Bu adamlar bir gün evvel herkes şok içindeyken halk bir organize olmuş darbeyi bastırmış yahu ulan bari ilk gün bari onlar konuşsaydı. Televizyonda gördüm eşime, 'Bırak gitmiyoruz' dedim. Darbeyi halk bastırdı önlerinde polisler konuşmacıları koruyorlar. Konuşanlar kim sanatçı, türkücü vesaire...Ben çocukluğumdan beri bu tür oyunların içinde olmayı kendime yedirmedim."

ERDOĞAN'A CEVAP: GERÇEKLERİ DEĞİŞTİRİR Mİ TAYYİP ABİ?

Sedat Peker, Erdoğan'ın isim vermeden kendisi için 'Uluslararası komplı' demesine cevap verdi. Peker, "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abi, bir uluslararası komplo olduğunu ve bu komplonun merkezinde de benim olduğumu ismimi geçirmeden anlattı. 'Bulup getirecekler' dedi. Devlet bulup getirir ama benim getirilmem gerçekleri değiştirir mi Tayyip abi?" ifadelerini kullandı.

"BİR SEN BİLMİYORSUN TAYYİP ABİ, KONUŞACAĞIZ"

Madem ben uluslararası komplonun parçasıysam bundan sonraki videoyu ben kardeş olarak oturup sizin karşınızda anlatacağım. Ne zaman tanıştık ne zaman görüştük ne bir eksik ne bir fazla. Onlara parmak diyeti verdim sen bizim büyüğümüzsün silahı buraya koyacağız. İki tane müfettiş ve yalan makinası olacak. Yalan makinalarının yüzde 1.5 yanılma payı var o yüzden mahkemelerde delil olarak kullanılmıyor. Ama ben yine de o yüzde 1.5 bile olsa o makine öttüğü anda kafama sıkacağım.

Anlatacağım mademki ben ajan oldum abi, ya bir özür bekledim abi her şey ortada. Bütün bunları halk biliyor bir sana anlatmayalım. Bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar abi bir sen bilmiyorsun. Bir dahaki video da konuşacağız Tayyip abi. Beraber baş başa abi, kardeş olarak. İnsanlar dinleyecek açık delillerle ve bir de normal bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz abi, bunu bütün dünyaya göstereceğim."

"HALİL FALYALI'NIN ELİNDE KASETLER VAR!"

Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım ile ilgili iddialarını yineledi. Peker, "Diyorsunuz ki “biz herkesi gidip alırız” e gidin Halil Falyalı’yı alın o zaman. Ama onda kasetler var herkesi çekmiş adam" diye konuştu.

Peker, şu ifadeleri kullandı;
"Ben Kutlu Adalı cinayetini anlatırken deseydim ki “Kıbrıs Rum kesimine Türk kesimini satmak için bu organizasyon yapıldı” deseydim o zaman devlet yargılanırdı. Ben ne dedim bir ayağı Venezuelada bir ucu Kıbrıs’ta bir kriminal yapı var dedim.

Ben deseydim ki Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde, ülkeye sıcak para girsin diye özel gizli bir anlaşma yapıldı deseydim bu kriminal bir olay… Diyorsunuz ki “biz herkesi gidip alırız” e gidin Halil Falyalı’yı alın o zaman. Ama onda kasetler var herkesi çekmiş adam."
"SURİYE ÜZERİNDEN YASA DIŞI TİCARET AĞI"
Sedat Peker, Suriye üzerinden yasa dışı bir ticaret ağı olduğunu öne sürdü. Peker, Berat Albayrak, Metin Kıratlı, Murat Sancak, Ramazan Öztürk ve Ebu Abdurrahman isimlerini verip, ortaklığa işaret etti.

Ayrıca Sedat Peker, Albayrak'ın Murat Sancak'ın Beylikdüzü'ndeki evinde kaldığını belirtti.

"SADAT, BENİM ÜZERİMDEN EL NUSRA'YA SİLAH YOLLADI"

"MİT tırları yakalandıktan sonra kafamda şöyle bir şey oluşmuştu: Biz oraya hem toplumun duygularını yükseltmek hem de oradaki kardeşlerimize, Bayırbucak Türkmenlerine ve diğerlerine yardımcı olmak için İHA, kıyafetler, -ama sayıca çok fazla, oradaki tüm savaşçılara yetecek kadar- telsizler, çelik yelekler, onlar bunlar, tırlarca… Bu projeji düşündük. O milletvekili arkadaşımızla da konuştuk. O da düşünceyi aldı, iletmesi gereken yerlere iletti. Sonra dediler 'Biz ek tırlar verelim, sizin tırlarla beraber (gitsinler)'. Bizin tırlar 'Sedat Peker yardım konvoyu' diye gidiyor. Basına da resimler veriyoruz. Tüm ekipmanları yolluyoruz. Ama benim adıma giden diğer araçlar var. Onlar da başka yerdeki Türkmenlere gidiyor diye biliyoruz.

Araçların içinde ne olduğunu bilmiyoruz, bilmiyoruz dediysem silah var, saf çocuk değiliz. Bu da normal, olması gereken şey. Ama bu MİT tarafından, askeriye tarafından organize edilmiyor. SADAT tarafından organize ediliyor, SADAT'ın içindeki bir ekip tarafından. Bunların hepsini ben kendi paramla alıyorum ama onlar hariç, onların benimle hiçbir ilgisi yok ama benim adıma gidiyor. İşlem yapılmıyor, kayıt yapılmıyor, direkt geçiş yapılıyor. Sonra ben yüklü miktarda Mitsubishi araçlar yollamaya başlayınca dediler 'Bize de biraz verir misin, orada savaşçılar…', dedim tamam, verelim. Türkmenler her yerden videolarla teşekkür ediyorlar aracı aldık diye, bir iki tanesi arapça konuşuyorlar. Sonra bizim Türkmen arkadaşlar 'Bunlar el Nusracı' dedi. Bizim diğer arkadaşlar da 'Bu gidenler el Nusra'ya gidiyor' diyor. Evet, benim üzerimden gidiyor. Samimi yapıyorum. Ama ben yollamadım, SADAT'çılar yolladı."

LİBYA İDDİASI
Libya'da bakanlık görevinde bulunan bir ismi kaynak gösteren Sedat Peker, Libya Başbakanı Sarrac'ın aniden istifa kararı alma nedeninin Türkiye'den verilen ihale listesi olduğunu öne sürdü.

Peker, "Niye 5 tane-10 aile alıyor bu ülkedeki parayı, niye halk fakir?" dedi.

sedat peker 8. video peker son video yeni video erdoğan